Wednesday, January 26, 2011

ASSALAMMUALAIKUM YB (Teka Gambar II)
Nampaknya suasana perang propaganda di PRK Tenang makin panas. YB Salahuddin semalam telah mendedahkan isu peribadi calon BN yang kononnya telah salah guna kuasa sebagai ADO dalam satu kes tanah yang tidak dibayar cukai. Salahuddin dalam kenyataannya memberi alasan isu tersebut bukan terlalu peribadi kerana ia melibatkan kredibiliti dan integriti calon BN. Sungguh dangkal dan bodoh alasan tersebut. Malah reaksi rata-rata penyokong PAS dalam isu ini yang menunjukkan kebodohan melampau mereka menyatakan memandangkan nama calon BN tertera di dalam saman tersebut menunjukkan beliau secara dasarnya bersalah!!!!! Nampaknya pemimpin dan penyokong PAS sama sahaja dangkal.

Memandangkan YB Salahuddin terus menerus menghentam kredibiliti calon BN, Tukang Screw terpaksa mendedahkan lagi dua keratan dari gambar wanita pojaan hati YB untuk disaksikan oleh sesiapa sahaja yang berminat. Pemenang teka gambar ini akan mendapat RM 1,000 dan boleh menuntutnya daripada YB Salahuddin dengan menghubungi di talian 013-7278292.
psssttt: *Baru selesai melawat kawasan banjir di Kg.Lembah Bakti, dengar cerita Cikgu Mala tak mahu redah banjir sebab takut nak angkat kain. Kalau angkat confirm menang (kata Papa Gomo)