Friday, November 4, 2011

DEWAN PEMUDA PAS BATAL DEMO ANTI SEKSUALITI MERDEKA?


Tukang Screw sukar nak faham sebenarnya pendirian Dewan Pemuda PAS dalam memperjuangkan isu-isu berkaitan agama dan moral. Penuh dengan pelbagai alasan yang menghalal, mengharam, mengharus dan akhirnya membatalkan. Rasa bersyukur dan gembira bilamana DPP yang pernah dianggotai Tukang Screw menyokong tindakan polis membatalkan program mempromosi seks bebas sekali gus membantah penganjuran program tersebut. Inilah tanggungjawab sosial dan agama yang perlu diangkat oleh DPP dan bukan hanya isu politik. Sebagai melahirkan bantahan tersebut DPP Pusat akan mengadakan demonstrasi bantahan serentak di masjid-masjid terpilih seluruh negara selepas solat Jumaat hari ini. Di Kuala Lumpur sepertimana biasa bakal diadakan di Masjid Jamek kg. Baru dan Masjid Negara. Lama juga tak berdemo, inilah masanya yang sesuai bagi tukang Screw turut sama turun padang.

Tiba-tiba Khairul Faizi Ahmad Kamil, Setiausaha DPP Pusat mengumumkan semua demo yang dirancang sebelum ini dibatalkan atas alasan pihak polis telahpun mengambil tindakan. Apa sudah jadi dengan semangat jihad fisabilillah DPP bagi mempertahankan kesucian Islam? Adakah kerana penganjur program itu teman tidur sebantal PAS? Teman seperjuangan PAS yang cuba menolak kerajaan? Atau teman yang sama-sama akan menemani PAS erjun ke neraka jahanam nanti? Mengapa semasa Perhimpunan BERSIH 2.0 yang telahpun diambil tindakan oleh polis, PAS tetap meneruskan perhimpunan tersebut? Mungkin BERSIH 2.0 mampu menjatuhkan kerajaan tetapi Seksualiti Merdeka tidak, malah memberi ruang kepada rakan-rakan seperjuangan yang diketuai Ambiga mempromosi budaya seks terlarang yang amat ditegah dalam Islam dan budaya hidup masyarakat Timur. Mengapa DPP beriya-iya membantah konsert seorang artis gay Barat yang bakal mengadakan konsertnya di Arena All Star?

Apapun Tukang Screw lihat Khairul Faizi Ahmad Kamil memang tak ade TELUR dalam isu ini. Kalau isu melibatkan pengundi hantu dialah yang kedepan bersama ahli sejarah PAS, Suhaizan Kaiat kerana isu tersebut mampu memberi peluang kepada PAS memperoleh kuasa politik dan membuka lebih besar pintu neraka untuk kalian. Ingatlah, dengan pepmperjuang dan mempertahan kesucian agama memberi undi yang kita kehendaki di Padang Mahsyar nanti. Wallahualam.