Friday, April 12, 2013

Skandal Seks PAS: Yang Seorang Lagi


Dalam artikel sebelum ini, Tukang Screw ada menyatakan wanita itu melayan 2 orang pemimpin tertinggi PAS. 

Terkejut bukan!


Dia Akan Bertanding.

Wanita ini melayan 2 orang pemimpin PAS. Persoalannya, siapakah yang menaja?

Jika dikaji, pemimpin atas PAS yang rapat dan pro Anwar ada beberapa nama. Bermula dengan hierarki tertinggi ditolak dengan Presiden PAS. Nama-nama yang pro Anwar antaranya Mat Sabu [Timbalan Presiden], Husam Musa, Mahfuz Omar dan Salahuddin Puduraya [Naib Presiden]. Kemudian Mustapa Ali [Setiausaha]. Selain itu, Kamaruddin Jaafar juga rapat dengan Anwar.

Kamaruddin Jaafar, manusia yang kaya raya dengan bantuan Anwar pernah dalam gerakannya untuk menaiki hierarki kepimpinan PAS. Untuk pergi sehingga Naib Presiden idahnya belum sampai tetapi jika menjadi Setiausaha Agung sudah cukup untuk memenuhi resume kerjayanya.

Tukang Screw tidak berniat untuk bermain magis dan silap mata untuk berteka teki siapakan seorang lagi yang tertangkap aksi ranjangnya tetapi Tukang Screw boleh mengagak bahawa penaja itu adalah orang luar dari PAS.

Jika Anwar adalah penajanya boleh diagak ianya datang dari DAP. Ironinya, ini adalah cara untuk mengawal PAS dengan sejata ampuh ini.

Umum sudah sedia maklum, PKR mempunyai history dalam aksi ranjang ini. Anwar dan Azmin sudah didedahkan. Pendedahan dulu sudah cukup membuatkan PAS mahu keluar dari bersenggama bersama PKR dan DAP. Aksi 'threesome' mereka sudah terbitkan ketidakpuasan hati segelintir pemimpin PAS.

Jika dilihat dalam video itu terserlah kemesraan pemimpin itu dengan wanita tersebut. Seolah-olah antara mereka sudah kenal lama dan kerap bersama. Tetapi kelibat pemimpin itu mengambil wang sudah memusatkan keyakinan wanita itu hanya pemuas nafsu pemimpin itu.

Dalam artikel sebelum ini, Tukang Screw ada menulis bakal YB ini selalu diketawakan oleh pemain media pro-kerajaan. YB itu memang melucukan.

Husam Baling Batu

Lihat bagaimana mudahnya Husam Musa menyalahkan orang lain. Langsung tidak beretika dan konkrit menyatakan komen. Tukang Screw tahu Husam Musa dicalonkan untuk bertanding di Putrajaya tetapi peringkat tertinggi PAS sudah membayangkan Mustapa Ali untuk dicalonkan disitu.

Tetapi dalam PAS menentang Husam Musa ibarat menyerah tengkuk untuk disembelih. Kekuatan jentera dan sokongan kewangan tanpa terhad adalah resepi Husam untuk mendaki hierarki politik. Mungkin Husam juga tertangkap aksi ranjangnya. Wallahualam.

Tiada Yang Mustahil

Zaman kini tiada perkara yang mustahil, Rosmah Mansor yang besar itu dan tersiarnya gambar beliau bersama anak-anak yatim di satu majlis boleh dipercayai umum akan kisah fantasi pembunuhan altantuya. Gambar superimpose PM yang dibuat Tian Chua untuk lengkapkan 'storyboard' kisah altantuya juga dijaja dan diterima walaupun si pembuat gambar itu sudah menyatakan satu fitnah terhadap PM.

Tiada yang mustahil hari ini. Jika dulu PAS berjuang untuk melelong Putrajaya kononnya 1 projek membazir Tun M kini mereka pula yang berlumba-lumba dan gila isin kepingin Putrajaya.

Skandal seks PAS sudah menjadi sejarah. Bahkan, tersiarnya video itu bakal ahli parlimen seorang lagi sudah kalut menanti pendedahan yang seterusnya. Masakan tidak merasa takut, karenah isteri, anak-anak, sahabat handai dan kepimpinan sudah terbit jika benar kisah ranjang ahli parlimen itu tersiar.

Ini bukan perkara main-main, ini soal pokok perjuangan untuk menubuhkan sebuah negara islam yang berdaulat. Jika mahu berjihad menentang nafsu pun kecundang bagaimana mahu tegakkan bendera fisabillah di bumi bertuah ini.

Tukang Screw mengetahui siapa ahli parlimen itu. Bahkan, maklumat itu juga mengejutkan. YB itu sedang melangkah dengan berhati-hati. Menunjuk muka dengan mood bersalah pasti akan mengundang pertanyaan.

Tukang Screw ingin sekali menyatakan dalam dunia hari ini tiada perkara yang mustahil. Orang PAS dengan lagak maksum juga akan tewas dengan wang dan perempuan. Itu sudah pasti.


Skandal Seks PAS: Bukan Seorang Tetapi Ada 2


Setelah tersebarnya video seks babitkan pemimpin PAS, Tukang Screw menyelongkar kembali diari tahun lepas mengenai beberapa maklumat yang disampaikan oleh 'networking' Tukang Screw. 

Sebelum itu, Tukang Screw ingin peringatkan bahawa skandal seks yang berlingkar dalam politik hari ini sudah menjadi senjata ampuh orang politik. Stigma ini ada kebenaran kerana mula-mula tercetusnya ugutan seksual sebegini sudah berlaku kira-kira 15 tahun dulu.

Masih ingat dengan skandal seks DP. Vijendran? Kemudian meletup dengan skandal seks songsang Anwar Ibrahim dikuti dengan Chua Soi Lek. Ini antara rentetan skandal seks orang politik yang pernah mewarnai sejarah politik moden negara.

Berbalik kepada skandal seks orang PAS. 

Tukang Screw ingin sekali peringat bahawa tidak semestinya alim warak hafal Al-Quran mampu mengelakkan diri daripada terjebak dengan 'manifesto syaitan' menafikan kehendak diri. Nafsu syaitan ini adalah perkara yang paling kuat untuk berjihad. 

Serban, tasbih dan kehebatan membaca doa mandi junub bukanlah tiket untuk menonjolkan diri mengaburi mata rakyat akan kemuliaan diri sendiri.

1 Wanita Tapi 2 Orang Pakai

Berita ini sangat mengejutkan Tukang Screw. Apa yang dikhabarkan wanita yang tersiar dalam video itu bukanlah melayan seorang pemimpin PAS tetapi adegan ranjang itu sebenarnya secara bergilir di waktu yang berlainan tetapi lokasi yang sama!

Mudah kata, wanita yang dikhabarkan benama **T* itu melayan 2 orang pemimpin PAS. Seorang yang tertangkap dalam video ini dan seorang lagi bakal bertanding sebagai ahli parlimen di utara tanah air.

Kita lupakan seketika lagenda Puduraya. Kisahnya belum lagi habis. Belum lagi hanya masa yang sesuai untuk didedahkan.

Mengikut cerita dari sumber Tukang Screw bakal ahli parlimen itu orangnya amat lantang di peringkat nasional. Kebolehan dan kehebatannya amat memukau penyokong taksub tetapi dalam atmosfera blog bakal ahli parlimen itu selalu diketawakan pemain media baru. 

Siapa orang itu? Tukang Screw akan ceritakan nanti.....


Screwkuat Kembali


Agak lama Tukang Screw tidak update blog. 

 Apa pun Tukang Screw tersenyum bila kecoh dalam atmosfera blog mengenai kecurangan seorang suami terhadap isterinya. Ya, itu mengenai kecurangan seorang pemimpin tertinggi PAS yang tertangkap aksi ranjang bersama seorang wanita. 

 Semua orang terkejut, apatah lagi pemimpin tersebut diketahui berada dalam saf parti islam yang kononnya memperjuangkan syiar islam. Itu kata mereka. Ingin sekali Tukang Screw untuk menarik perhatian. 

Sebelum ini pernah ditulis dalam blog ini mengenai seorang pemimpin PAS yang bermadu kasih disebuah hotel di Kuala Lumpur. Habis lokasi dan identiti wanita itu didedahkan. Mengelupur pemimpin itu kerana rahsia kecurangannya diketahui. Rasanya tak perlulah ditulis lagi nama itu kerana sudah ada gelaran yang diberikan rakyat terhadapnya. 

 Jangan kita lupa kisah Puduraya. 

 Kehadiran Tukang Screw untuk mewarnai blogsfera ini kerana tanggungjawab kepada agama, bangsa dan negara. Sementalah, pilihanraya makin mendekat. Dengan ketaksuban untuk mendapatkan keenakan duniawi makin menggila parti islam kita berpolitik. 

 Tukang Screw akan kembali untuk dedahkan lagi beberapa siri mengenai hal video seks yang terbaru ini.