Thursday, August 11, 2011

TINDAKAN JAIS TERHADAP GEREJA: DIN PUDURAYA! APELAH YANG KAU NI BAHALOL SANGAT!!!Tukang Screw baru sahaja selesai membaca kenyataan Din Puduraya yang disiarkan Harakahdaily.net. Syabas dan tahniah kerana memperjuangkan isu murtad dalam kalangan umat Islam di negara ini. Tapi seperti biasa Din Puduraya malah juak-juak PAS parti laknatullah ini akan menyalahkan UMNO kerana menolak usul AP PAS bagi membincangkan perlaksanaan undang-undang murtad di negara ini. Kita lupakanlah perkara yang lepas tu sebagai iktibar bersama. Nah, sekarangpun dah ramai AP PAS dan PR di parlimen maka eloklah isu ini dibincangkan lagi. Itupun kalau PAS benar-benar ikhlas. Kalau AP UMNO tolak, Tukang Screw akan panjat belakang mereka sorang-sorang. Maka eloklah Din Puduraya selaku Naib Presiden PAS sokong Dato' HASSAN ALI dan JAIS dalam isu ini. Jangan asyik nak menuding jari sahaja. Tukang Screw tahulah YB nak glamor, bila glamor baru boleh menang pilihanraya. Janganlah dok praktiskan kan lagi "politik tudung jari" ni. Matanglah sikit berpolitik dan ikhlas dalam menyelesaikan isu kepentingan ummah ini. Bila UMNO nak bela isu ini, PAS kata mainan politik UMNO untuk tarik sokongan pengundi. Apalah bodohnya kepala hotak orang PAS ni, asyik-asyik nak spin pasal undi Melayu. Bodohlah kepala hotak korang ni.


Apapun Din Puduraya jangan tersilap cakap dan terlebih cari salah silap orang lain. Dosa silam YB dengan Azizah@Intan pun tak selesai lagi. Baik mengaku dan buat sidang media. Atau nak tunggu Suruhanjaya DiRaja menyiasat video Din Puduraya!!!! Ini bukan ugutan, tapi Tukang Screw naik meluat dengan sikap dan mainan politik Din Puduraya yang seperti maksum dan hanya melihat salah orang lain!


Selamat Berpuasa YB, banyakkan bersabar dan beribadat sepanjang Ramadhan ini.

1 comment:

Anonymous said...

Memang bahalol Din Puduraya ni, geli aku tengok CD aksi terlampau dia. Hahahahahahhahahaa, tak sangka pandai bercakap pasal Islam.

Din Hentian Duta