Friday, April 12, 2013

Skandal Seks PAS: Yang Seorang Lagi


Dalam artikel sebelum ini, Tukang Screw ada menyatakan wanita itu melayan 2 orang pemimpin tertinggi PAS. 

Terkejut bukan!


Dia Akan Bertanding.

Wanita ini melayan 2 orang pemimpin PAS. Persoalannya, siapakah yang menaja?

Jika dikaji, pemimpin atas PAS yang rapat dan pro Anwar ada beberapa nama. Bermula dengan hierarki tertinggi ditolak dengan Presiden PAS. Nama-nama yang pro Anwar antaranya Mat Sabu [Timbalan Presiden], Husam Musa, Mahfuz Omar dan Salahuddin Puduraya [Naib Presiden]. Kemudian Mustapa Ali [Setiausaha]. Selain itu, Kamaruddin Jaafar juga rapat dengan Anwar.

Kamaruddin Jaafar, manusia yang kaya raya dengan bantuan Anwar pernah dalam gerakannya untuk menaiki hierarki kepimpinan PAS. Untuk pergi sehingga Naib Presiden idahnya belum sampai tetapi jika menjadi Setiausaha Agung sudah cukup untuk memenuhi resume kerjayanya.

Tukang Screw tidak berniat untuk bermain magis dan silap mata untuk berteka teki siapakan seorang lagi yang tertangkap aksi ranjangnya tetapi Tukang Screw boleh mengagak bahawa penaja itu adalah orang luar dari PAS.

Jika Anwar adalah penajanya boleh diagak ianya datang dari DAP. Ironinya, ini adalah cara untuk mengawal PAS dengan sejata ampuh ini.

Umum sudah sedia maklum, PKR mempunyai history dalam aksi ranjang ini. Anwar dan Azmin sudah didedahkan. Pendedahan dulu sudah cukup membuatkan PAS mahu keluar dari bersenggama bersama PKR dan DAP. Aksi 'threesome' mereka sudah terbitkan ketidakpuasan hati segelintir pemimpin PAS.

Jika dilihat dalam video itu terserlah kemesraan pemimpin itu dengan wanita tersebut. Seolah-olah antara mereka sudah kenal lama dan kerap bersama. Tetapi kelibat pemimpin itu mengambil wang sudah memusatkan keyakinan wanita itu hanya pemuas nafsu pemimpin itu.

Dalam artikel sebelum ini, Tukang Screw ada menulis bakal YB ini selalu diketawakan oleh pemain media pro-kerajaan. YB itu memang melucukan.

Husam Baling Batu

Lihat bagaimana mudahnya Husam Musa menyalahkan orang lain. Langsung tidak beretika dan konkrit menyatakan komen. Tukang Screw tahu Husam Musa dicalonkan untuk bertanding di Putrajaya tetapi peringkat tertinggi PAS sudah membayangkan Mustapa Ali untuk dicalonkan disitu.

Tetapi dalam PAS menentang Husam Musa ibarat menyerah tengkuk untuk disembelih. Kekuatan jentera dan sokongan kewangan tanpa terhad adalah resepi Husam untuk mendaki hierarki politik. Mungkin Husam juga tertangkap aksi ranjangnya. Wallahualam.

Tiada Yang Mustahil

Zaman kini tiada perkara yang mustahil, Rosmah Mansor yang besar itu dan tersiarnya gambar beliau bersama anak-anak yatim di satu majlis boleh dipercayai umum akan kisah fantasi pembunuhan altantuya. Gambar superimpose PM yang dibuat Tian Chua untuk lengkapkan 'storyboard' kisah altantuya juga dijaja dan diterima walaupun si pembuat gambar itu sudah menyatakan satu fitnah terhadap PM.

Tiada yang mustahil hari ini. Jika dulu PAS berjuang untuk melelong Putrajaya kononnya 1 projek membazir Tun M kini mereka pula yang berlumba-lumba dan gila isin kepingin Putrajaya.

Skandal seks PAS sudah menjadi sejarah. Bahkan, tersiarnya video itu bakal ahli parlimen seorang lagi sudah kalut menanti pendedahan yang seterusnya. Masakan tidak merasa takut, karenah isteri, anak-anak, sahabat handai dan kepimpinan sudah terbit jika benar kisah ranjang ahli parlimen itu tersiar.

Ini bukan perkara main-main, ini soal pokok perjuangan untuk menubuhkan sebuah negara islam yang berdaulat. Jika mahu berjihad menentang nafsu pun kecundang bagaimana mahu tegakkan bendera fisabillah di bumi bertuah ini.

Tukang Screw mengetahui siapa ahli parlimen itu. Bahkan, maklumat itu juga mengejutkan. YB itu sedang melangkah dengan berhati-hati. Menunjuk muka dengan mood bersalah pasti akan mengundang pertanyaan.

Tukang Screw ingin sekali menyatakan dalam dunia hari ini tiada perkara yang mustahil. Orang PAS dengan lagak maksum juga akan tewas dengan wang dan perempuan. Itu sudah pasti.


16 comments:

mnorkembalak said...

Ya sahabat lama, blog tuan tidak mahu dipaut atau buat pautan ke? if you i do kehkehekeh..

Anonymous said...

Lama mendiam diri. Tiba-tiba muncul kembali apabile Stopa beraksi di ranjang. Mesti ada apa-apa ni....

Bila kisah Din Puduraya nak di bongkarkan. Ada video nya ke?

Anonymous said...

Screw kuat sangat susah nak cabut.. he..he..din puduraya dah dapat tankap gambar ke?...ha..ha..jangan screw kuat sangat nanti susah nak cabut...

screwkuat said...

Terima kasih atas sokongan rakan-rakan. Mendiamkan diri untuk mencari entry point dan menyelami tabiat pemimpin pembangkang. Kalau tiada aral melintang VCD Din Puduraya dan seorang lagi pemimpin PAS Pusat bakal menemui peminat. Moga kita kenal mana jauhari mana manikam. Wallahualam.

Anonymous said...

cepat sket, sebelum mengundi kena siarkan. dah lepas mengundi baik buang jer...

jijan mali said...

Tu dia Din Pudu dah mula mengelabah. Sebelum tu Kadiaq Kicap dah 'preamp' gambaq/video dia dengan perempuan Nepal dah nak keluar. Aku harap tak ada adengan dia pakai bowtie saja dalam video tu...kahkahkah...adoi..apa nak jadi dengan cacai-cacai PR le ni. Sepatutnya time nilah depa habak apa depa boleh buat nak counter BN. Satupun juak-juak PR ni tak boleh pakai. Yang boleh pakai macam Ustaz Nasha depa tolak tepi. Bodoh betoi...

Tolak semua calun-calun PR - Pakatan Rasis!!!!!
Tolak semua calun-calun parti "Manifesto BUKAN Janji"!!!
Tolak semua calun-calun parti sokong kaum sesat LGBT!!!
Tolak semua calun-calun parti yang sangup nak gadaikan kalimah Allah SWT!!!

SELAMATKAN MALAYSIA!!!!!

Anonymous said...

Setuju....selpas tengok aksi stopa yang bersahaja buat maksiat, aku percaya pasti ada lagi geng dia yg buat kerja macam tu....apatah lagi mereka yakin penyokong PAS pasti akan memprtahankan perbuatan maksiat tu,,,,dedahkan lagi perbuatan hina pemimpin pas supaya rakyat tidak tertipahtetipu ...........

Anonymous said...

Vcd din puduraya xkan kuar sbb cite xbtol pn..so screwkuat kne cri btna mne2 tuk jd pelakon..ape kata ko bik mak ko jd pelakon tuk vcd din puduraya. .cmfrm laris cm pisang goreng.. fitnah xbis2..aku xsokong pas pn cuma bgtau cte yg btol...for those yg nk sgt tgk vcd din puduraya meh cni forward kt aku gambar2 mak or nenek korg..pastu aku tlg wtkan video..

Anonymous said...

Anon 11:53, tlg hantar demo tape satu. Aku nak tengok hasil kerja kau. Kalau setakat standard tiang cuai bikin gambor najib dgn altantuya rentikanlah. Orang hollywood pun nak belajo dari ko

Anonymous said...

Ok what org Hollywood nk blaja ngn aku..dari ko yg xtau ape2..yg ko tau sebarkan fitnah..salahuddin tu just regular customer bli tiket..one more thing ko tnya la screwkuat ni org2 yg pnah bg info psal din puduraya n azizah tu dh mula terima balasan allah..ade yg skit..n ade gak trima sbjik cm kes din puduraya. .well xpyah tggu lma..allah byr cash je

m said...

pokoknya bila videonya nak keluar menemui peminat2 yang setia menanti ni...dah tak sabor ni ekkkkkk

Anonymous said...

Semoga doa aku dimakbulkan pada sayyidul ayyam hari ini..smoga korang smua yg menyebarkan fitnah n mengaibkan maruah org2 yg xbrslh terutamanya screwkuat dipanjangkn umur tetapi hdup dengan perasaan yg sntiasa gundah gulana, sakit yg berpjangan, pntu rzki yg tidak trbka luas, kaki yg sntiasa gtal, tekak yg sntiasa haus, sntiasa dibnci oleh smua makhluk allah s.w.t dan yg plg penting tangan n lidah yg mnybarkan ftnah n menulis tntg perkara2 yg xbtol akan gtal n cacat..amin amin ya rabbalalamin....

Anonymous said...

Aku takde le nak sokong hal pendedahan aib manusia ni. Tapi dengan adenye pendedahan yang sedemikian maka dapatlah kita tanya diri kita bahwa adakah orang2 sebegini yang kita mahu jadi pemimpin? Chua Soi Lek ye la bukan Islam. Ini pemimpin tertinggi PAS pulak tu. Kalau ikut hukum Allah, jaga nafsu dan jadi seorang suami, bapa dan atok yang baik, tentu tak dapat malu yang macam ni punya.

عمران عبدالرشي said...

Aku dari kota singa percaya...klau hudud d laksanakan org amPAS lah yg byk kena rejam...ibarat senjata mkn tuan

Anonymous said...

Pendedahan ini utk menunjukkan sifat hipokrit mereka.

Anonymous said...

nanti akan tersiar plak video aksi tukang screww..jenuh nanti nak tepiss..