Wednesday, January 26, 2011

ASSALAMMUALAIKUM YB (Teka Gambar II)
Nampaknya suasana perang propaganda di PRK Tenang makin panas. YB Salahuddin semalam telah mendedahkan isu peribadi calon BN yang kononnya telah salah guna kuasa sebagai ADO dalam satu kes tanah yang tidak dibayar cukai. Salahuddin dalam kenyataannya memberi alasan isu tersebut bukan terlalu peribadi kerana ia melibatkan kredibiliti dan integriti calon BN. Sungguh dangkal dan bodoh alasan tersebut. Malah reaksi rata-rata penyokong PAS dalam isu ini yang menunjukkan kebodohan melampau mereka menyatakan memandangkan nama calon BN tertera di dalam saman tersebut menunjukkan beliau secara dasarnya bersalah!!!!! Nampaknya pemimpin dan penyokong PAS sama sahaja dangkal.

Memandangkan YB Salahuddin terus menerus menghentam kredibiliti calon BN, Tukang Screw terpaksa mendedahkan lagi dua keratan dari gambar wanita pojaan hati YB untuk disaksikan oleh sesiapa sahaja yang berminat. Pemenang teka gambar ini akan mendapat RM 1,000 dan boleh menuntutnya daripada YB Salahuddin dengan menghubungi di talian 013-7278292.
psssttt: *Baru selesai melawat kawasan banjir di Kg.Lembah Bakti, dengar cerita Cikgu Mala tak mahu redah banjir sebab takut nak angkat kain. Kalau angkat confirm menang (kata Papa Gomo)

8 comments:

Anonymous said...

tak baik tunjuk rambut

itu urat orang pompuan.

Pemerhati said...

Kalau Mala angkat kain, banjirlah Pak Lebai2 PAS!

Anonymous said...

Sold out le ubat kuat jualan pas

Anonymous said...

Pak lebai pak lebai PAS lemah shahwat tapi nafsu kalahkan orang muda, tu sebab terpaksa makan obat kuat.

santauangin said...

Memang lah kalau mala angkat kain akan nampak semua nya. Tapi sebagai bekas seorg guru dia patut tahu apakah pakain yg sesuai bagi sesuatu aktiviti. Tak kan masa nak ada kan kelas pendidikan jasmani anak anak murid di kenakan pakai kain. Kan tak logik. Pasti depa semua di suruh pakai track suit, baru lah bebudak itu dapat berlari atau apapun acara yg nak dibuat.

Maka pada X Cikgi Mala pakailah seluar kalau nak meredah banjir tu tak payah lah bersusah susah nak pakai kain nanti kena angkat kain itu pulak dan ternampak macam macam . Kan ISLAM hanya menyuruh menutup aurat maka banyak cara aurat boleh di tutop. ( jgn pulak nanti pakai seluar suami yg tercinta tu dah lah ).Kan simple. Tak payah nak kasi alasan yg remeh temeh dlm meredah banjir tu.

Reformasi98 said...

Cikgu Mala angkat kain, pak lebai2 PAS banjir satu hal, takut nanti laki dia terpaksa ambil cuti tanpa gaji selama setahun pulak kalu menang. Maklumlah siapa tak risau, dah lah bini tu cantik, menarik, ada pulak kes lama menyayat hati. Kengkadang sejarah akan berulang. Kalu dulu dia rampas hak orang, bila dah menang lagi ramai la orang boleh jumpa. Kita ni manusia biasa, kadangkala kita diuji dengan benda yang pernah kita lalui.

Anonymous said...

Puak ni memang suka tibai bini atau girlfrend orang. Depa ni kalau tak boleh cara jahat depa buat cara baik supaya perempuan tu tinggaikan laki dia kemudian depa ambil alih...

Hang tengokla berapa ramai pemimpin PAS dan PKR yang dok jadi imam tu kahwin. Sure kebnyakkannya dua...
Seoarang lafgi yang akan masuk perangkap adalah Serikandi PAS yang namanya Aisyah tu....dah ada kaki yang berkopiah putih nak songlap.....

SCREWKUAT said...

Hahahahahahaha, nantilah pendedahan gambar sepenuhnya. Hanya abg Din saje yang kenal.