Friday, December 4, 2009

PREVIEW: SKANDAL SEKS PEMIMPIN PAS PART III

Pagi tadi Tukang Screw sempat ke Parlimen jumpa kawan-kawan lama dalam PAS. Tiba-tiba terpacul si polan yang Tukang Screw nak dedahkan skandal seksnya ni menghulurkan tangan macamlah Tukang Screw ni 'rock star' macam dia. Dalam hati "macam tau-tau aje aku nak telanjangkan dia". Jadi apa yang Tukang Screw terbayangkan apabila melihat wajah si polan ni ialah imej-imej seks yang pelbagai dan terlampau. Hahahahaha. Apapun hujung minggu ini Tukang Screw akan mengumpulkan bukti-bukti daripada saksi-saksi hidup sebelum terus ngap si polan ini. Kat Parlimen kau sebok dengan isu royalti minyak Kelantan yek...

20 comments:

Anonymous said...

macam husam aja ...

kawan anwar. mungkin

hanizam said...

tunggu....lubang dah nak pecah....telur dihujung tanduk...

Anonymous said...

ya lor dok g golok memanjang buat jahat pun orang tak tau depan mata alim, cross masuk golok serban ke mana, jubah ke mana, siap dangdut, karaoke beb..segala ke"imanan" ko tercabar dek lengang liut awek siam...Kalau buek kat Kelantan kan kes khalwat tp pok nik support naik rak punya ..cuba org lain siap kena doa dpt bala. Kalau asyik nak pekena orang, nak aib maruah orang, caci maki org nak tutup kelemahan diri, tak boleh ditegur ini laa balasan dari Yg Maha Esa.

Anonymous said...

Penceramah tazkirah hari jumaat ini 4.12.09, meriwayatkan Rasullulaah Nabi Muhammad mohon doa depan Kaabah agar Hancur kan kaum Quraish yang di bacakan tiga kali... Olih Rasul.
Sebab ahli kaum Quraish meletakkkan perut unta di atas belakang Nabi ketika sedang sujud.
Ini sindiran pertama.
Kemudian penceramah teruskan menceritakan bahawa Rasul doa Hancur kan ...di sebut dengan nama 6 orang kaum quraish dan penceramah lupa nama ke 7 yang di sebut olih Rasul.
Di sokong olih kitab tafsir dan seerah Nabi.
Itu lah sindiran ke2.
Tapi penceramah sembunyi ilmu dan ini tunjuk kan beliau adalah orang PAS.
Apa yang dia sembunyi-- dia tidak mahu ulas bahawa 7 orang yang di di sebut nama olih Rasul adalah KAFIR belum ISLAM dan ta masuk Islam.
Seterus nya penceramah itu meriwayatkan bahawa 7 orang kaum Quraish mati.(saolah nya manusia tak mati).
changkat lobak.
arjuna waspada

Pemerhati said...

Cerita Anon 6:34 sangat menarik. Inilah caranya PAS mengambil bahagian yg mana bersesuaian sahaja daripada ayat Quran atau Hadis utk kepentingan PAS sahaja. Ini trick lama dah. Tetapi rakyat bodoh dan ahlul2 PAS pastinya akan percaya bulat2! Sedarlah janganlah lagi dibodoh2kan oleh orang2 yg berkepentingan spt ini. Nauzubillah!

Pemerhati said...

Kita dah ada sedikit lagi klu mengenai romeo PAS kita iaitu dia ni juga seorang ahli paliamen. Kalau bukan MP buat apa dia berada di parliamen, ya tak?
Orang2 PAS cubalah tu nak diamkan, sebab mereka dah lama tahu orangnya dan apa yg dia telah buat. Kononnya tak mahu mengaibkan sesama Islam! Perangai PAS yg buruk inilah yg telah menjatuhkan kredibiliti TGNA. Tak boleh ditegur dan yg buruk itu didiamkan dan sorokkan di bawah tikar. Saya tabik kpd Nik Abduh. Dia seorang saja yg berani kerana benar bercakap mengenai perkara2 yg tak baik di dalam parti PAS. Nah kalau PAS nak selamat seterusnya silalah beri perhatian kepada anak TGNA yg satu ini!

Anonymous said...

hehehe.hint lu mcm gua dh dpt baca.jeng jeng2

kitagempur said...

" Kat Parlimen kau sebok dengan isu royalti minyak Kelantan yek..."..hahahaha...rasa mcm dah hampir2 nak kenal..tengok muka pun mcm kaki jilat

matamata said...

Aku jumpa satu web yg tlg promote artikel ni, tapi yg menariknya adalah lukisan kartun diaorang: cuba lihat kat sini: http://www.kitagempur.com/uploads/image/skandal.jpg

(atau taipkan url tu kat browser)

DaVillageBoy said...

semacam husam jer individu yg akan bkal berlari terlanjang ini...

Anonymous said...

ada lima nama ahli parlimen Kelantan yang menjawat jawatan penting di PAS Pusat iaitu :

TIMBALAN PRESIDEN : YB USTAZ HAJI NASHARUDIN MAT ISA
NAIB PRESIDEN : YB SALAHUDDIN AYUB
BENDAHARI PAS PUSAT : YB DR. HAJI MOHD. HATTA MD RAMLI
KETUA PNGRAH PILIHANRAYA : YB DATO’ USTAZ HAJI ABDUL HALIM ABDUL RAHMAN
AHLI JAWATANKUASA KERJA : YB DATO’ KAMARUDDIN JAFFAR

Pemuda Pas said...

hahahahah....cuba le dedahkan sape tu....betul ke ade....pandai-pandai buat cerita sebab nak lakukan blog kut????apa2 hal pun ko dah cuba....

Anonymous said...

merata blog dah aku jelajah...sorang pun takdak blogger yg ulas tentang pendedahan engko ni..... jgn dok screw bodo la wei..... baik engko cakap terus terang kalau betul..

Gaharu Muda said...

Sebagai barisan muda negara, saya syorkan saudara sertakan bukti2 dakwaan suadara terhadap isu ini. Kalau tiada bukti maka saya anggap ini adalah cerita karut saudara sahaja.

KELAB PEMUDA JIWA LUKA said...

aku ingat aku je yang pernah tengok gambar2 tu...rupanya dah ada orang lain lebih maju...siap dah di blogkan lagi...

anyway kepada si pelaku...good luck!

kepochi said...

telanjangkan bro..telanjangkan cepat-cepat ... tak kisah la husam ke masam ke ... janji PAS .. PASti jahanam ....

Anonymous said...

pantatmak kau le sial punya org kaki fitnah ni mcm perangai yahudi malaon todi,dl laknatkan kau ni,babi siaL ANJING BINATANG,KHAKKK PUITHHHHH

Anonymous said...

agak mendebar kan... aku tunggu ni... dalam sehari tiga kali aku bukak blog skrew nih.. yeehaaa kantoi beromen dalam keta ke hape ni?

ahmedalbab said...
This comment has been removed by the author.
ahmedalbab said...

membuka aib org...berdosa tuh...kalu dia x buat...jd fitnah la plak...lg la bsr dosanyer....jd lebih baik diam....kalu nk report sgt,g jer pejabat agama bw skali dgn saksi n bukti2nyer....lau stakat nk menghebohkan mcm ni....x perlu la..