Thursday, December 3, 2009

SKANDAL SEKS PEMIMPIN PAS...

Berita gempar lagi panas!!!!! Tukang Screw akan dedahkan satu skandal seks terlarang melibatkan salah seorang pemimpin tertinggi PAS yang pastinya meletup-letup sampai ke Parlimen nanti. Kalau dulu Chua Soi Lek, sekarang kita tengok plak siapa yang kena!
Tukang Screw agak terkejut mendengar pendedahan skandal paling panas tahun ini. Masya Allah! Tak terfikir Tukang Screw bahawa si polan ini mempunyai skandal seks sebab di pentas-pentas ceramah cukup bagus cerita pasal agama, hentam keburukan pemimpin UMNO yang kononnya menggalakkan maksiat. Tapi si polan tu terlupa bahawa dia juga manusia dan punya nafsu serakah.

Apapun Tukang Screw akan dedahkan dalam masa terdekat sebab kena juga buat siasatan terperinci (macam CSI pulak). Kepada yang berkenaan ingatlah, jangan selalu buka keaiban orang lain sebab Allah akan buka keaiban kita walau di dalam perut unta sekalipun kita menyorok! Moralnya tiada Islamnya PAS kalau sendiri pun sebok nak buat maksiat!

29 comments:

Jeffry said...

KASI BONGKARR BROO!!..BIAR TEKULAT2 MATE MAMAT TU KEHKEHKEH

SCREWKUAT said...

Sudah pasti bro, nanti lu kasi gambar baik kat mamat ni!

Pemerhati said...

Oh ini yg buat teman selalu pergi ke blog ini! Dah tak sabar rasanya nak tahu siapa dpd alim2 ulama yg berjubah dan berserban tu yg ada skandal seks.

Dr.Sid said...

salam bro. saya sudah masukkan blog tuan dalam blog saya. sekian,

WBHim

Rahman,Ahchong,Muniandy said...

betul bro,
dedahkan kerap2.melayu islam di malaysia ini mudah tertipu dgn watak berjanggut dan berjubah.lemah longlai mereka apabila berdepan dgn org2 yg berjanggut berjubah itu padahal yg nampak mcm ulama itulah yg akan berpusu2 masuk neraka jahannam.nauuzubillah....

KHAIRUL NAZRI said...

Abeh longgar ler skru PAS kali ini..

hilbert said...

Salam bro,

bagus kisah ni..

pasti laris macam pisang goreng panas...

Ngadeng Si said...

Skandal Norma II?

Mat Sabu II?

Bilik 121 Hotel Perdana II?

Pak Lebai pun ada nafsu.

SHAH said...

bongkar jangan tak bongkar...haha..

habislah kau pas....

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...

salam.

Punggah Bro...Punggah !!!

ڤنا مينڠ / PENA MINANG said...

mampoih-mampoih....ini betul2 ke atau fitnah? Kalau fitnah tak payah nak cerita lah, kalau betul, baik kita diamkan? Tutup aib saudara kita juga...

Anonymous said...

berserban bukan bermakna tak ada nafsu shahwat...

Pemerhati said...

Pena Miang,
Macam mana ni kalau betul kita diamkan? Ini ke cara Islam? Sepatutnya direjam di hadapan khalayak ramai! Kalau kena pada orang UMNO bukan main lagi. Tetapi kalau kena kat batang hidung sendiri nak didiamkan. Mana boleh?
Sekarang ini dah terbongkar segala kejahatan PAS di Kelantan dan Kedah! Tapi orang PAS bukan tak tahu - sengaja didiamkan dan sorokkan kejahatan. Ini yg menyebabkan TGNA pun tersalah jalan! Salahnya ahli2 PAS yg tidak menegur. Cuma Hj Hadi saja yg bertindak berani.

kitagempur said...

kita tunggu apa fatwa n.ajis bila skandal nie keluar...jangan dia cakap maksiat tuh halal lak..

mampussss PAS

ANAK MELAKA said...

Kalau betul terbukti, si polan tu jangan lupa letak jawatan dan adakan pilihanraya......

asyik asyik piilihanraya.

aL-MaRBaWi said...

screw jgn x screw sedara... kasik gegar parlimen kita.

p/s: jemput la datang blog saya ye =)

AntiHipokrit said...

Kasi bongkar bro puak2 HIPOKRIT ni. Depan ALIM belakang ZALIM. Bila dah publish, tolong email kat aku bro myantihipokrit@gmail.com , boleh aku masukkan dlm blog aku.

jelatang gatal said...

jangan main main...ada bukti ke? Kalau tidak, fitnah namanya. Masuk neraka nanti.

Kalau betul, tunjukkan bukti...dengan gambar sekali...kalau ada video lagi baguuuuus. keh keh keh.

Masa adegan tu dia pakai serban ke? pakai jubah ke atau bogel?

Sorry....banyak pulak soalan

Anonymous said...

salam,klu betul,sama2 kita tgk apa reaksi Tok Guru kita yg bijaksana tu.....

Anonymous said...

salam bro, tiket dah abis jual. stadium dah penuh. Penonton dah euphoria. Dah boleh start show ni bro...

ice.

unorthodox arts of war said...

salam bro..
dedah bro dedah biar sampai telanjang bulat. Kasi backhand depan belakang .. last sekali kasi pukulan maut.

salut !!!

yeop parit said...

Yeop Parit tengah sabor menunggu....

Singh Is Kinng said...

LIGHT, CAMERA, ACTION! OPSSSS, CUT, CUT, CUT, LUPA NAK BUANG KETAYAP....

Anonymous said...

Dia dah kawin di siam la bro

Anti-Habruak-anwar-berahem said...

Hang dok tipu apa bro... apa punya stail UMNO blogger dok pemohong orang mcm tu saja... taktik nak tarik attention, lepas tu bila pendedahan habok pon tadak...

Sebijik macam Anwar Berahem pondan habrouak.. tak pon mat kotak... kotak itu, kotak ini.. last skali kotak tinggai kotak.. dia dok balun kotak sepol..

kepochi said...

SCREW... nko kasi skru dorang yang alim-alim kucing...nafsu bawah kain pelikat mana leh bendung bro ...

nko telanjangkan dorang dibulat-bulat ..bio dia tau dimana nak letak kemaluan (oopsss..jangan salah paham ok) diri tu...

nko hebat ..lebih hebat dari Pak Nik. Ajis tu

topet said...

sapa..habaq ja la...setakat dok cerita takmau habaq ini PONDAN namanya

Pondok Putri 1234 said...

PANDAI LA KAU BROK NAK TARIK PERHATIAN MAT-MAT TU

Anonymous said...

Ini lah sikap manusia yang hanya ada mulut memaki otang lain sahaja lupakan diri sendiri lagi teruk bagi tokoh politik yang rasuah fikiran.